10 juli 2021

Ilse DeLange

Ilse DeLange

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville.

In 2019 ging een lang gekoesterde wens van Ilse DeLange in vervulling: de release van het roots-album Gravel & Dust, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville. Met deze plaat sleepte zij onlangs een Edison award voor Beste Album in de wacht.

In onze Kersouwe wordt het een feest der herkenning met grote en bekende hits, maar zal de zangeres ook veel nieuwe muziek live ten gehore brengen.

In goed overleg met het management van Ilse DeLange is dit optreden verzet van 10 juli 2020 naar 10 juli 2021. Bezoekers hebben persoonlijk bericht via mail ontvangen hierover.

Genre Concert
Dag zaterdag 10 juli
Tijd 21:00
Prijs € 35,00
Ik ben erbij