1 januari 0001

De Vijf Raven

Roosendaals Toneel

De Vijf Raven

“Psst … slapen jullie?”

Zo begint ons toneelstuk. Nou, slapen zullen de toeschouwers echt niet doen! Daar is “De vijf raven” veel te leuk en te spannend voor.

Een meisje groeit op als enig kind. Ze voelt zich best alleen, maar op haar zevende verjaardag gebeurt er iets bijzonders: van een geheimzinnige vrouw hoort ze dat ze vijf broers heeft, die vlak na haar geboorte waren omgetoverd in raven, grote zwarte vogels. Het meisje gaat op weg “in de richting van de wind”, want daar zijn ze volgens de geheimzinnige vrouw misschien wel te vinden.

Het wordt een spannende, maar ook heel grappige tocht. Het meisje ontmoet sprekende bomen, reuzendwergen en sterren.

Hoe het afloopt? Kom kijken!

“De vijf raven” is een productie van Roosendaals Toneel, geschreven en geregisseerd door Ad van den Kieboom. Ook heel geschikt voor iedereen boven de twaalf jaar!

Spel: Rini Jongeneelen, Connie Jongeneelen-Godschalk, Maricoline Vermeulen, Derk Koole, Caitlin Dirven, Fleur Stroop - Schoones, Frank van der Graaf, Lisanne Jongeneelen, Ad Stofmeel, Gertjan Aalpoel en Dymphna van Croonenburg.

Leeftijdsindicatie: 4 jaar en ouder

Let op: kaartverkoop is dit seizoen (ivm coronamaatregelen) enkel online via kersouwe.nl, NIET bij de Kersouwekassa aan de ingang van het terrein