16 augustus 2023

De Kleine Prins | Van Santen

De Kleine Prins | Van Santen

De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen.

Hij ontmoet o.a. een Koningin, een ijdeltuit, een aardrijkskundige, een muzikant, een zakenman en een lampopsteker. Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. 

De Vliegenier heeft nog maar voor een aantal dagen water en moet in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen. De Kleine Prins gaat hem helpen en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden……...

Een voorstelling gebaseerd op het bekende boek De Kleine Prins van Antoine de Saint – Exupéry, Franse schrijver en vliegenier (1900 – 1944). Het verhaal bezit alle kwaliteiten om kinderen en ook grote mensen te laten wegdromen in fantasieën die geen grenzen kennen. 

Leeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaar

Kaartverkoop
Kaarten (a 5 Euro) zijn vanaf zaterdag 29 april om 10.00 uur te koop via deze site. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag zelf bij de ingang van het theater te koop.

Genre Jeugd
Dag woensdag 16 augustus
Tijd 15:00
Locatie Het Klein
Prijs Onbekend
Bestel kaarten