18 juli 2021

40 Jaar Tilt & Friends

Jubileumconcert

40 Jaar Tilt & Friends

40 jaar Tilt! Op zondag 18 juli 2021 wordt het 40-jarig jubileum van de band Tilt gevierd met een sfeervol concert in natuurtheater de Kersouwe te Heeswijk-Dinther. Hierbij zullen ook enkele 'vrienden van Tilt' een gastoptreden verzorgen. Uiteraard zijn ook een aantal oud-bandleden van de partij, om die mooie Tilt-tijden weer eens te herleven. Tilt was en is nog altijd 'n graag geziene gast in het uitgaansleven en als begeleidingsband van vele Nederlandse artiesten. Zelfs op de bruiloft van Wesley en Yolanthe zijn de gastartiesten begeleidt door Tilt.  

Dit jaar is het alweer 40 jaar geleden dat oprichter en zanger Frenk de Wert zijn 'bandje' introduceerde. Een enorme prestatie voor een band om al zo lang op hoog niveau actief te zijn in de muziekwereld. Wat hebben ze door de jaren heen veel meegemaakt samen, met als gemeenschappelijke passie: muziek maken! Dat mag natuurlijk gevierd worden, en dat gaan ze zeker doen..! 

Deze voorstelling was oorspronkelijk gepland op in juli/september 2020. Inmiddels is in goed overleg met Tilt een nieuwe datum gevonden: 18 juli 2021!

Genre Concert
Dag zondag 18 juli
Tijd 15:00
Prijs € 12,50
Bestel kaarten Ik ben erbij