Tonen QR-code bij sommige voorstellingen vanaf 29 augustus

Tonen QR-code bij sommige voorstellingen vanaf 29 augustus

zaterdag 21 augustus 2021

Voor een aantal voorstellingen in De Kersouwe dienen alle bezoekers vanaf 13 jaar een QR-code bij de ingang van ons theater te laten zien.
Deze QR-code maak je aan op de coronacheck site of app.  


Het gaat om de komende voorstellingen:
*De Bende van Jan de Lichte - vanaf 29 augustus
*Suzan & Freek - 24 september (uitverkocht)
*Rockin' Wood - 25 september
*MAAN - 2 oktober

Update nav persconferentie 13 augustus
Op dit moment heeft de overheid bepaald, dat tot 20 september 'slechts' 2/3 van alle bezoekers wordt toegelaten met een QR-code. Dat is de reden dat de optredens van Ilse DeLange, Queen Tribute en Danny Vera zijn verschoven naar 2022. Als deze regeling vanaf 20 september wegvalt, kunnen alle concerten vanaf dat moment gewoon doorgaan zoals gepland. Bij de optredens van Suzan & Freek en MAAN gaan we er dus van uit, dat we op dat moment ALLE bezoekers kunnen toelaten bij een optreden.
 

Richtlijnen voor bezoeker
Via deze link kun je de Coronacheck app downloaden of de site bekijken. Op deze plek maak je (een paar dagen voor je bezoek) een QR-code aan. Je kunt de code aanmaken door aan te geven dat je (gratis) getest of gevaccineerd bent, of aantoonbaar (via pcr-test bij ggd) corona hebt gehad. 

Op deze site https://coronacheck.nl/nl/ kun je veel informatie en veelgestelde vragen vinden.

Het tonen van deze QR-code is dus verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar, als je één van deze optredens in De Kersouwe wilt bezoeken.
We kunnen enkel bezoekers toelaten die deze QR-code tonen (geprint of via smart phone). 
 

Bezoekers met kaarten
Heb je kaarten gekocht en wil je om deze reden graag je kaarten retourneren? Dat kan. Stuur even een mail met je gegevens en de voorstelling waar je kaartjes voor hebt gekocht naar kaartverkoop@kersouwe.nl