3 september 2021

Queen tribute Avond

Crazy little things

Queen tribute Avond

Bij deze voorstelling vragen we bezoekers hun QR-code te tonen bij de ingang. Klik op deze link voor meer info.

Een coverband die het imposante en bepaald ‘lastige’ oeuvre van Queen onder handen neemt… je moet het maar durven. Crazy Little Things durft het en het resultaat is op z’n minst indrukwekkend. Van één van de absolute mijlpalen van de rockhistorie ‘Bohemian Rhapsody’ tot al even ‘moeilijke’ songs als ‘The March Of The Black Queen’, en van de ultieme ‘overwinningssoundtrack’ ‘We Are The Champions’ tot – uiteraard – de rock ‘n’ roll van ‘Crazy Little Thing Called Love’; de band brengt een oprechte en allesomvattende ode aan één van de beste pop/rockbands aller tijden.

Queen zit in het DNA van de band, maar eigenlijk zit Queen een beetje in het DNA van álle muziekliefhebbers, getuige het feit dat ‘Bohemian Rhapsody‘ al 15 jaar op nummer 1 staat van de Top2000 en daarnaast met maar liefst 27 keer in diezelfde lijst voorkomt. Queen is gewoon één van de weinige echt tijdloze bands en heeft zich daarnaast nooit laten vastzetten in 1 muzikaal hokje. Dat maakt van de band een unieke verschijning, die een eerbetoon verdient met een coverband die álle facetten van de muziek technisch aankan en dat brengt met respect voor het origineel, het juiste gevoel en de nodige show. Crazy Little Things is die band! Dankzij de fantastische muzikanten, de apparatuur (o.a. dezelfde versterkers en gitaren die Brian May tot op de dag van vandaag gebruikt), de weergaloze lead-vocalist (die én de hoge noten van Freddie Mercury aankan, én het nodige show-charisma uitstraalt), en de uitgebreide bezetting (waardoor het bombastische wat de band niet zelden ten toon spreidt, alsmede de ingenieuze zangkoortjes en de grote diversiteit aan stijlen perfect te ‘coveren’ is), klinkt Crazy Little Things echt als Queen.

Kaartverkoop voor deze voorstelling vanaf 14 maart (6 maart voor vrienden)
EXTRA GROEPSKORTING – gebruik code 4tributes in de webshop (invulveld 'promocode' - 1x te gebruiken)
Voor deze avond kun je gebruik maken van groepstickets met korting, want samen uit is natuurlijk leuker dan alleen.
Bestel je vier kaarten tegelijkertijd, dan betaal je dus slechts 60 Euro (ipv 68 Euro)!

In goed overleg met het management is dit optreden verzet van 19 september 2020 naar 3 september 2021. Bezoekers hebben persoonlijk bericht via mail ontvangen hierover.

Genre Concert
Dag vrijdag 3 september
Tijd 21:00
Prijs € 17,00
Bestel kaarten Ik ben erbij