26 september 2020

Ellen ten Damme

Casablanca

Ellen ten Damme

Ellen ten Damme en The Magpie Orchestra en route.

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 30 mei. Zoals je weet, mogen er in verband met het coronavirus volgens de richtlijnen van het RIVM geen theateroptredens worden gegeven tot 1 juni. Gelukkig hebben we in goed overleg met het theaterimpresariaat van Ellen een nieuwe datum gevonden: 26 september. Bestellers met kaarten voor 30 mei hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. 

Na het grote succes van de show ‘Paris-Berlin’ - twee jaar geleden in onze Kersouwe - kon een vervolg, met allemaal nieuwe nummers, natuurlijk niet uitblijven. Op 30 mei gaat Ten Damme in onze bossen nog zuidelijker, met Parijs als startpunt voor deze nieuwe muzikale zinnenprikkelende reis. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Of ze ooit aan zal komen is nog maar de vraag. De grote woestijn rukt op, de benzine raakt op en Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zijn ook allang vertrokken uit Casablanca. 

Samen met haar 8-koppige superband The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker.

‘Casablanca’ vormt een spannende mix van culturen. “Francais met een vleugje Arabique!” Laat dat maar aan Ellen over!

“Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!”

Genre Concert
Dag zaterdag 26 september
Tijd 21:00
Prijs € 27,50
Bestel kaarten Ik ben erbij